• تمامی دسته ها
  • نام کتاب
ارسال 690 عنوان کتاب به بیست و سومین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی
19
شهریور
1395

ارسال 690 عنوان کتاب به بیست و سومین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) به نقل از روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، همزمان با پایان مهلت ارسال آثار به دبیر‌خانه بیست و سومین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی 690 عنوان کتاب به دبیر‌خانه این جشنواره ارسال شده است.  

در این دوره از جشنواره کتاب سال دانشجویی، علوم‌انسانی با 399 عنوان کتاب بیشترین آثار ارسالی را به خود اختصاص داده است. همچنین در حوزه علوم‌پزشکی و دامپزشکی 125 عنوان و در بخش فنی و مهندسی 59 عنوان کتاب به دبیرخانه ارسال شده است.  
  
هرکتاب با توجه به اهمیت داوری و ارزیابی و همچنین لزوم توجه به ملاحظات علمی و تخصصی، در چهار مرحله داوری می‌‌شود. آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره با توجه به شرایط دبیرخانه، موضوع و محتوای هرکتاب در رشته‌ها و گروه‌های تعیین شده طبقه‌بندی شده‌اند.

هر کتاب از سوی مدیر گروه و به همراه دو مشاور، بر مبنای آئین‌نامه مرحله اول داوری و مبتنی بر شاخص‌هایی مانند مناسب بودن محتوای کلی کتاب، شیوه تجزیه و تحلیل ونتیجه‌گیری علمی مطالب کتاب، سبک و شیوه نگارش کتاب، به کارگیری خلاقیت علمی در محتوا و ارایه مطالب کتاب همچنین جامعیت و کاربردی بودن مطالب کتاب ارزیابی و داوری می‌شوند.
 
آثار از سوی هیأت داوران و براساس آئین‌نامه داوری مخصوص هر گروه ارزشیابی می‌شوند و هیات داوران در جلسه نهایی داوری، آثار برتر هر گروه را به تفکیک تعیین و با درنظر گرفتن تمامی شرایط و ضوابط علمی موجود و طبق آیین‌نامه جشنواره کتاب سال دانشجویی آثار برتر را معرفی خواهند کرد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.